coronavirus vs biotech

Biotech versus corona virus

by Paul

De wereldwijde uitbraak van het coronavirus zorgt voor ongekende situaties voor ieder individu. Alles is anders, alles is nieuw: het virus, de maatregelen, de onzekerheid. Overheden nemen besluiten, bedrijven en winkels sluiten, terwijl alle ogen gericht zijn op een medicijn. Geen sector die zo in de schijnwerpers staat als de biotechsector.

Bijna elk land heeft wel kandidaten in de sector die naar buiten hebben gebracht dat ze keihard werken aan een vaccin of een medicijn – dat zijn immers twee verschillende dingen: een medicijn maakt een patiënt beter, een vaccin beschermt iemand tegen een ziekte.

Er wordt vanzelfsprekend grote haast gemaakt en de toezichthouders geven versneld toestemming voor verdere ontwikkeling. Ook wordt er al getest op mensen waar normaliter eerst proefdieren onderworpen worden aan testen. Er is geen tijd om de veiligheid van nieuwe medicatie te waarborgen, alles wijkt voor een werkend medicijn.

Welk geneesmiddel deze race ook wint, het zal een nieuw succes betekenen voor de innovatieve medische onderzoekssector. Het bewijst opnieuw dat biotechnologie noodzakelijk is in de drukke, vaak ongezonde wereld van nu en morgen.

Beleggers zijn daarom extra aangetrokken door aandelen in de biotechsector.

Het Welgesteld Biotechnologie Fonds is één van de beleggingsfondsen van ROI asset management (ROI am). ROI am is een gerenommeerd fondsenhuis met een groeiend spectrum aan Fondsen in gespecialiseerde sectoren. Uiteindelijk is er voor elke belegger wat wils.

Het beleggingsfonds voor biotechnologie aandelen staat open voor participanten die willen investeren in dé groeisector van nu. Met een minimum inleg van slechts € 25.000 kunt u het verschil maken in uw toekomst en die van anderen.
Informeer direct naar de mogelijkheden en vraag onze brochure aan via welgesteld.com.

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van ROI asset management en wilt u nader kennismaken? Een vrijblijvend gesprek met één van onze experts is zo geregeld.

Vul dan het contactformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer over aandelen en beleggen

Leave a Comment