De speerpunten van Arrowhead

by Paul

Arrowhead Pharmaceuticals is actief op het gebied van ons erfelijk materiaal. Wetenschappers hebben ontdekt dat virussen hun genetisch materiaal inbrengen in celkernen. Arrowhead is bezig een methode te ontwikkelen die specifieke blokkades om deze cellen zet, zodat het virus kan worden gestopt. De methode van Arrowhead wordt toegepast in 8 kandidaat-medicijnen. Het aandeel Arrowhead is daarmee zeer interessant voor biotech beleggers.

Door een specifiek molecuul bij een cel in te brengen, kunnen onderzoekers tegenwoordig heel precies de werking van een bepaald gen uitschakelen. Om dit molecuul bij een cel te krijgen, wordt gebruik gemaakt van een soort “aflevervoertuig”. Hierbij komt Arrowhead om de hoek kijken. Het biotech bedrijf heeft namelijk zijn eigen afleveringvoertuig gecreëerd: DPC (Dynamic Polyconjugates). DPC gedraagt zich als een virus, in die zin dat het hetzelfde systeem gebruikt om een celkern binnen te dringen en het genetisch materiaal te bewerken. Hiermee onderscheidt dit biotechnologisch bedrijf zich van andere ontwikkelaars en hun systemen.

De pijplijn van Arrowhead is veelzijdig en ziet er veelbelovend uit. Met maar liefst 8 medicijnen bestormt het bedrijf de wereld van de gentherapie. Arrowhead heeft echter nog geen onderzoeken verder dan fase 1 in het onderzoekstraject.

Hoe kunt u beleggen in Arrowhead?

Natuurlijk kunt u individueel beleggen en op de beurs aandelen Arrowhead kopen. Maar om volop te profiteren van het potentieel van de gehele biotech sector, is het slimmer om participant te worden van een beleggingsfonds dat uitsluitend de meest veelbelovende biotech aandelen herbergt. Door te beleggen in een beleggingsfonds dat zich toespitst op één specifieke sector, kunt u inspelen op maatschappelijke en macro-economische ontwikkelingen en trends. Dat biedt veel kansen op fraai rendement.

Het Welgesteld Biotechnologie Fonds is een beleggingsfonds dat deze lading dekt. Het fonds van fondsenhuis ROI asset management staat open voor participanten die willen investeren in dé groeisector van nu.
Met een minimum inleg van slechts € 25.000 kunt u het verschil maken in uw toekomst en die van anderen.

Meer over aandelen en beleggen

Leave a Comment